06-10-2009, 01:39 AM

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Fenerbahçeli futbolcu Önder Turacı'nın yaklaşık 40 kişi tarafından tekme tokat dövüldüğü iddia edildi.
Geçen hafta sonu Belçika'ya giderek bir arkadaşının partisine katılan Turacı, bir genç kıza fazla ilgi gösterince olay çıktı. Genç kızın yakınları bu 'yakın ilgi' karşısında sinirlerine hakim olamadı ve ünlü futbolcuyu yerde tekmelemeye başladı.
Mekandan arkadaşlarının yardımı ile kaçırılan Turacı'nın vücudunda darp izleri bulunduğu, ayakta tedavi gördüğü ancak şiddetli ağrılar çektiği konuşuluyor.
ÖNDER'DEN YALANLAMA!..
Bu arada Fenerbahçeli futbolcu Önder Turacı, Belçika'da dayak yediği iddiasını yalanladı!..
Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:
"Oyuncularımızdan Önder Turacı, Sabah Gazetesi'nin magazin eki Günaydın'da yayınlanan ve tatilini geçirdiği Belçika'da, davetli olduğu bir arkadaş partisinde 40 kişi tarafından tekme tokat dövüldüğü şeklindeki haberin gerçek dışı olduğunu söyledi.
Günaydın'da yer alan haber üzerine resmi internet sitemize açıklamalar yapan Önder Turacı, "Evet tatilimi geçirmek ve tedavim için Belçika'da ailemin yanında bulunuyorum. Burada bir arkadaşımın partisine katıldığımda doğru. Ancak ne bu partide ne de başka bir yerde, haberde yazıldığı gibi olaylar gerçekleşmedi. Belçika benim doğup büyüdüğüm yer. Burada böyle bir şeyin olması da zaten söz konusu değil. Böyle komik haberler nereden çıkıyor anlamıyorum" dedi.
Geçen sezondan kalan sakatlığını tedavi ettirmekle meşgul olduğunu bildiren Önder Turacı, "Geçen sezondan kalan sağ arka adalemdeki sorunu giderip, sezona en iyi şekilde başlamak için burada tedavi ve çalışmalarımı sürdürüyorum. Sakatlıktan tamamen kurtulup, sezona iyi bir şekilde başlamak istiyorum. Şu andaki tek düşüncem bu" dedi.