Bengü.biz | En Büyük Bengü Fan Sitesi | fonturk.net | YamaTr.net

Tam Versiyon: Şubeler Bölümü Amaçları
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Şubeler Bölümü 'nün amacı arkadaşlığımızı sanaldan gerçeğe taşımak ,Bengü.Biz üyelerini gerçek hayattada bir arada tutmak ve arkadaş olmalarını sağlamaktır.

Bu amaç doğrultusunda tüm illerimizden temsilciler seçilecek ve bu temsilcilerin başkanlığında konserlere ,programlara birlikte katılınacak ve üyeler arası çeşitli etkinlikler düzenlenecektir. (Örneğin ;piknik ,iftar vs.)

Bulunduğunuz ildeki diğer Bengü.Biz üyeleriyle tanışmak ve bulunduğunuz ilin temsilcilsi olmak isterseniz Özel Mesaj yada MSN yoluyla bana ulaşın.

Bengü.Biz Admin // Buğra [okyay58@bengu.biz]
teşekkürler

$imGeL Yazılan:
teşekkürler

Sadece teşekkür etmek yerine düşüncenizi yazsanız daha iyi olur. Böyle aktiviteler düzenlesek katılar mısınız yada sizce katılan olur mu? Böyle tanışma toplantılarının yararı olur mu? Lütfen her türlü yorumunuzu yazın.

Kırşehirin Temsiliçin adaylığımı Koyuyorum Wink
teşekürler
BABİ adaylını koyuyor kayseri adayı olarak diyer adaylara başarilar dilerim...ama kayseri adylarına duyuru ben eminim kazanacamdan eminim kendime yüveniyorummmmmm.Kral
Temsilci olmak isteyen arkadaşlar msn : okyay58@bengu.biz eklesinler görüşelim.
abi beni biliyosun siz isteyin herşeyi yaparım çokta güzel olur herkesin fan clubı toplanıo biz nie toplanmayalımBig Grin

SheKill Yazılan:
abi beni biliyosun siz isteyin herşeyi yaparım çokta güzel olur herkesin fan clubı toplanıo biz nie toplanmayalımBig Grin

desteğin için sağol oğuz. Heyo

bu grup olayında telefonlara ihtiyaç duyulacaktır bu nedenle güvenilir kişiler olmalıdr bu kişiler yani katılacak kişiler böyle programlara...
Sayfa: 1 2
Referans URL